Mistrovství světa v Method feederu v JAR je zahájeno

Jde teprve o druhé mistrovství světa ve freestyle Method feederu. Probíhá ve dnech 29. 11 – 4. 12. v severní části jižní Afriky u města Mokopane na krásné přehradě Nyl Biodiversity Dam.

V JAR panuje léto a je potřeba se maximálně chránit před ostrým spalujícím sluncem. Českou republiku zde reprezentují závodníci Josef Konopásek, Petr Klásek, Pavel Hanuš a Miroslav Ešpandr. Kapitánem týmu je Michal Porteš a managerem Luca Perregrefi.

DSC01050

DSC01046ú

Loví se ohromné množství kaprů od 1 do 12 kg, občas místní afričtí sumci 7-15 kg a ojediněle africké tilápie. Množství nasazených ryb je tak obrovské, že o záběry není nouze a špičky feederů jsou neustále v pohybu a ryby berou všem. U nejlepších se očekávají váhy 150-200 kg za 5 hodin lovu. Včera proběhlo oficiální zahájení a dnes je poslední den tréninku. Snažíme se finalizovat naši strategii lovu a budeme bojovat o co nejlepší umístění.

DSC01348ú

IMG 7210u

DSC00905ú

Držíme české reprezentaci palce a těšíme se na další zprávy.

Michal Porteš (kapitán týmu), za ČRS Lukáš Mareš


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.