Ozvali se nám čeští reprezentanti po MS Method feeder v JAR

Obdrželi jsme zprávu kapitána týmu Michala Porteše z průběhu 2. MS Method feeder v JAR. Děkujeme za reprezentaci, a ještě jednou gratulujeme k bronzovým medailím v týmech i jednotlivcích.

Dobrý den,

zdravím Vás z letiště v Adis Addeba. Dovolte mi Vám sdělit, že česká reprezentace ve složení Petr Klásek, Josef Konopásek, Pavel Hanuš, Miroslav Ešpandr, Michal Porteš a Lucca Perrgrefi Vám veze bronzovou medaili z 2. Mistrovství světa v Freestyle Method feederu a k tomu ještě individuální bronzovou medaili Pavla Hanuše v jednotlivcích. Považuji to za obrovský úspěch neb se jednalo teprve o první výjezd českých rybářů na MS v Method feederu. Jak víte, po prvním dni jsme byli čtvrtí se čtyřbodovou ztrátou na medaile. Nedělní závod pro nás nebyl vůbec jednoduchý, zejména v jednom sektoru, kde jsme po první hodině závodu stále neměli ulovenou rybu. Trpělivou úpravou strategie a vypozorováním informací od ostatních závodníků se nám ovšem podařilo ryby nastartovat. V ostatních 3 sektorech se nám dařilo od začátku a kluci lovili rychle a pravidelně ryby. Jediné, s čím jsme bojovali, tak byla správná velikost ryb. V závodě jsme měli jak štěstí, kdy jsme v sektoru D porazili soupeře jen o 200 g, ale i velkou smůlu, protože při vážení se Pepovi Konopáskovi roztrhl vezírek a dva kapři vypadli do vody. Proto jsme byli po zjištění výsledků opravdu šťastní, že jsme si splnili cíl a důstojně reprezentovali ČR. Doufáme, že naše výsledky budou dostatečnou motivací pro podporu reprezentace i v dalších letech, protože takový výjezd není nic levného a bez této podpory se nedá držet tempo se světovými závodníky.

Mistry světa jsou Maďaři a vicemistry Němci. No a pak už jsme my.

Posílám Vám několik fotografií.

S pozdravem

Michal Porteš

DSC01484

DSC01484

DSC01484

DSC01484

DSC01484

DSC01484

Za ČRS Lukáš Mareš

 


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.