Proběhlo Mezinárodní mistrovství České republiky juniorů v přívlači

V sobotu 9. 9. 2023 se v Praze na krásné říčce Rokytce za nádherného slunečného počasí uskutečnilo Mezinárodní mistrovství České republiky juniorů v LRU přívlač.

Za účasti reprezentace Slovenska měl závod v obou kategoriích vysokou sportovní úroveň. Lov na této krásné malé říčce závodníky dokonale prověřil a každá ulovená ryba měla velkou cenu.

IMG 2506 IMG 2509

IMG 2508

IMG 2511

V kategorii U15 se do čela mezinárodního závodu od začátku jasně posunul Pavel Franče (Středočeský ÚS) a své vedení s přehledem udržel. Vyrovnaný souboj o zbylá místa na stupních vítězů pro sebe nakonec rozhodl stříbrný Vojtěch Kuželka (Jihočeský ÚS), bronz získal Petr Franče (Středočeský ÚS). Stejné pořadí bylo i v rámci národního šampionátu.

IMG 2516

V obrovsky nabité kategorii U20 se mezinárodním mistrem stal slovenský reprezentant Matej Augustin před Jiřím Pěchoučkem (Středočeský ÚS) a Jáchymem Hankem (Středočeský ÚS). Titul mistra ČR v národním šampionátu získal Jiří Pěchouček (Středočeský ÚS) před Jáchymem Hankem (Středočeský ÚS) a Lukášem Marklem (Západočeský ÚS). Slavnostního vyhlášení výsledků mistrovství se zúčastnila vedoucí oddělení sportu a mládeže Republikové rady ČRS Jitka Chybová. Kompletní výsledky závodu naleznete zde.

IMG 2518 new

IMG 2521 new

Gratulujeme novým juniorským mistrům ČR a všem ostatním na stupních vítězů, děkujeme všem za účast na republikovém šampionátu. Poděkování patří také pořadatelům a všem, kdo se podíleli na hladkém průběhu závodu.

Aleš Truhlář, za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.