České muškařky a tým masters se připravují v Kanadě na MS

V kanadské Britské Kolumbii se v průběhu příštího týdne uskuteční 2. Mistrovství světa žen a 8. Mistrovství světa masters v muškaření.

Šampionátu žen se za ČR účastní: Tereza Rutová, Kateřina Švagrová, Markéta Procházková, Eliška Marková, Štěpánka Šimůnková Marková a státní trenér Jaromír Šram. České muškařky stojí před nelehkým úkolem, a to obhajobou titulu mistryň světa.

image0Česká ženská reprezentace v muškaření včetně státního trenéra

Tým masters bude reprezentovat ve složení: Ondřej Granát, Martin Kočí, Zdeněk Marek, Miroslav Lukáš a Martin Sušil.

376270819 242819052050822 1269765898352311753 nČeský tým masters

Šampionáty budou specifické především větším počtem kol, která se budou chytat na jezerech. Ženy závodí v pěti kolech - čtyři na jezerech a pouze jedno na řece, masters tři kola na jezerech a dvě na řekách. O průběhu tréninku a samotném šampionátu budeme informovat. Podrobnosti můžete nalézt také přímo na stránkách šampionátu.

Přejeme českým týmům mnoho úspěchů a rybářského štěstí.

Petrův zdar!

Za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová

 


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.