Obrazem - V Britské Kolumbii právě probíhá 2. Mistrovství světa žen a masters v lovu ryb na umělou mušku.

Mistrovství světa žen a masters v lovu ryb na umělou mušku je v plném proudu.

Komentář k tréninku, který probíhal minulý týden, nám zaslala Tereza Rutová: "Byli jsme jednou na řece, třikrát na jezerech a jeden den jsme si jeli prohlédnout zavodni jezera. Na řece se nám podařilo chytit místní white fish a pár pstruhů duhových. Jezera jsou jen o duhácích. Ryb je po zimním úhynu v jezerech celkem málo a předpokládáme, že bude závod o málo rybách."

Fotky z tréninku

Fotky ze zahájení

V neděli se konalo slavnostní zahájení šampionátu a nyní už mají týmy za sebou první závodní kolo, které naše dámy zvládly na výbornou. Pořadí týmů po prvním kole: 1. Česká republika, 2. Švédsko, 3. Anglie. Ani kategorie masters se nedala zahanbit a po prvním kole je na 5. místě.

 

Držíme oběma týmům palce do dalších kol!

Za ČRS Jitka Chybová

 

 


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.