Report z tréninků z Mistrovství světa juniorů 2022 v plavané ve Slovinsku

Letošní Mistrovství světa juniorů v plavané se koná v termínu 6.-7. 8. 2022 ve Slovinsku. Čeští reprezentanti jsou již se svým týmem na místě a mají za sebou první tréninky.

Šampionát se koná na slovinské řece Sávě. Kategorie U15 a U25 chytají u města Radeče, česká reprezentace v kategorie U20, chytá ve městě Sevnica.

image0

Českou republiku reprezentují Míra Polívka, David Vejs, Lukáš Dořičák, Týna Javůrková a Eliška Hanyková s trenéry Václavem Loudou a Martinem Průšou. Doprovodem a pomocníky pak jsou Ondra a Radek Martínkovi, Zdeněk Mašát s manželkou Miluškou, manželé Polívkovi, manželé Dořičákovi, René Hanyk a Karel Javůrek.

2

image2

První tréninky ukazují, že lovenou rybou je především malá ouklej kolem 5 gramů, malý jelec tloušť a malá podoustev. Bonusovou rybou je pak karas nebo sumec.

1

Držíme palce všem závodníkům a přejeme Petrův zdar!

Václav Louda, za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.