Česká reprezentace v přívlači zahájila sezonu přípravným mezinárodním závodem

Reprezentanti v LRU přívlač zahájili závodní sezonu mezinárodním závodem Međimurske pastrve v Chorvatsku ve Svate Mariji. Akce je brána jako jeden z přípravných závodů na blížící se MS v Bulharsku.
 
Závodu se zúčastnilo celkem 13 týmů. Jednalo se o závodníky ze širších reprezentačních výběrů Chorvatska, Maďarska a České republiky. Soutěžilo se ve tříčlenných týmech, závod proběhl podle pravidel FIPS. Chytali se především pstruzi obecní ve velikostech 40-45 cm. Největší ryba závodu, kterou ulovil český závodník Jan Libjak byla právě "potočák" o délce 72 cm.
 
image2
 
Čeští reprezentanti si celkově vedli velmi dobře a tým ve složení Jan Libjak, Filip Musil a Dorian Kratochvíl vybojoval třetí příčku a veze tak domů bronzové medaile. Filip Musil přidal ještě bronz v jednotlivcích. Druhý tým ve složení Jan Kropáček, Jan Hypš a Patrik Daneš obsadil krásné 5. místo.
 
image0
 
Děkujeme českým reprezentantům LRU přívlač za účast na mezinárodním závodu, gratulujeme k získaným medailím a přejeme další úspěchy v začínající sezoně 2023. Petrův zdar!
 
image1
 
Jan Kropáček (státní trenér), za ČRS Lukáš Mareš

MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.