Česká reprezentace LRU feeder odlétá na MS klubů

V těchto dnech odlétá naše výprava na 6. Mistrovství světa klubů v LRU feeder. MS se uskuteční v Irsku v hrabství Monaghan, a to v termínu 22. – 23. 4. 2023.

Českou republiku budou reprezentovat dvě družstva, která si nominaci vybojovala vítězstvím a druhým místem v nejvyšší soutěži LRU feeder 2022 (I. liga). Prvním družstvem je RS Crazy Boys MAVER-MRS ve složení Petr Klásek (kapitán a trenér), Michal Marek (trenér) a závodníci František Hanáček, František Filák, Jakub Šabata, Martin Janečka, Jan Stárek (náhradník) a Josef Kohoutek (asistent trenéra). Druhým družstvem, které si vybojovalo účast na MS je družstvo Feeder Team MO Přerov - ČRS ÚS SMS a startuje ve složení Michal Porteš (kapitán), Radim Herout (trenér) a závodníci Petr Vrtěl, Ondřej Vrtěl, Viktor Štovčik, Jiří Matej, Jan Tomšík a Jakub Olšán (asistent).

Snímek obrazovky 2023 04 18 062739

Snímek obrazovky 2023 04 18 062809

Šampionát bude probíhat na jezeře Muckno, které má rozlohu 425 hektarů, a v některých místech dosahuje hloubky až 20 metrů. Jezero leží na severovýchodě Irska a jedná se o plně rozvinutou rybářskou oblast. Kompletní propozice světového závodu najdete zde. Oběma družstvům přejeme mnoho štěstí a spoustu ulovených ryb.

Petrův zdar!

Za ČRS Petra Hnízdilová, Lukáš Mareš


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.