Před nedávnem jsme informovali o spolupráci, kterou jsme navázali s Českým rozhlasem. Konkrétně se jedná o zapojení rybářských témat do pravidelného vysílání pořadu Hobby magazín. Posluchači se tak mohou každý měsíc setkat v tomto pořadu s jedním z aktuálních rybářských témat. První reportáží, kterou jsme společně připravili, je inkubace jiker pstruha obecného přímo v potocích.

Reportáž natočenou s jednatelem Jihočeského územního svazu Jiřím Markem si můžete poslechnout níže, nebo přímo na stránkách Českého rozhlasu, kde ji naleznete i v textové podobě. Podrobně jsme o aparátech na líhnutí pstruha obecného již informovali i na našem webu.

20230113 091428 1Aparát s jikrami pstruha obecného

Dalším tématem, které s Českým rozhlasem připravujeme, je zaměřeno na všechny, kteří přemýšlí, zda rybařinu nezahrnout mezi své volnočasové aktivity. Dozvíte se tak, co všechno je potřeba, než začnete s rybolovem.

Petrův zdar!

Za ČRS Lukáš Mareš


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

calendar 512

 Zobrazit celý kalendář

Nejbližší akce:

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.